Vraag je vrijblijvende offerte
Bezoek een StoShop
Stuur de brochure gevelverf op
Stuur de onderhoudsbrochure op
Offerte aanvragen
Bezoek StoShop
Gevelverf­brochure
Onderhouds­brochure
Offerte aanvragen
Bezoek StoShop
Gevelverf­brochure
Onderhouds­brochure

Advies of hulp nodig bij het onderhoud van je gevels?
Bezoek een StoShop, of laat je contacteren door een Sto-vakman.

Je gevel is het visitekaartje van je woning. Wist je dat een woning met schone en eigentijdse gevels hoger wordt ingeschat? Hou je woning aantrekkelijk en gun je gevels van tijd tot tijd een onderhoudsbeurt. Sto heeft expertise op het vlak van gevelsystemen én de nodige producten. Daar hoort ook het onderhoud van gevels bij! Ontdek waar je de juiste producten scoort, en bij wie je terechtkunt voor een professioneel onderhoud van je gevels.

Ga zelf aan de slag, of schakel een Sto-vakman in
Met de professionele producten en gevelverven van Sto zien je gevels er snel als nieuw uit. In onze StoShops kun je advies krijgen over de juiste aanpak voor jouw gevel én meteen de geschikte reinigingsproducten aankopen. Zo neem je een vliegende start! Vind hier een StoShop in je buurt.

Je gevel een onderhoudsbeurt geven, hoe pak je dat best aan? Je ontdekt het in de onderhoudsbrochure boordevol nuttige tips.

Vraag je brochure aan

 
Besteed je het onderhoud van je gevels liever uit? Een ervaren Sto-vakman in je buurt laat je gevels in geen tijd weer stralen. Daarvoor gebruikt hij de professionele producten van Sto voor een optimaal resultaat. Vul onderstaand formulier in en laat je contacteren. Dat is meteen de kortste weg naar een professioneel onderhoud van je gevels.

Kwaliteit gegarandeerd met de professionele producten van Sto
Welke onderhoudsproducten kies je best voor je gevels? Het gamma onderhoudsproducten van Sto werd speciaal ontwikkeld voor een efficiënte en duurzame reiniging van je gevels. Je kunt deze producten aankopen in een StoShop en zelf aan de slag gaan, maar het is ook mogelijk om een Sto-vakman in te schakelen. Hij zorgt zelf voor de nodige producten.  

Vul onderstaand formulier in en een Sto-vakman neemt contact met je op. Als je wil, kun je meteen een afspraak maken.

Innoverende gevelverven
Wil je je gevels verwennen met een nieuwe verflaag? Dan vind je in het gamma gevelverven van Sto de juiste dekkende verf. Ook als je voor een volledig andere look wil gaan. Dankzij de speciale eigenschappen van onze gevelverven blijft het resultaat nog langer mooi.

Let wel: bij het verven van je gevel komt heel wat kijken. Om zeker te zijn van een perfect resultaat, schakel je een Sto-vakman in. Toch liever zelf aan de slag? Dan kan je terecht in een Sto-shop voor advies en de nodige producten.

Een specialist inschakelen voor het onderhouden of verven van je gevels?
Vul het formulier in en een ervaren Sto-vakman neemt contact met je op.

Deze vakmannen komen het beste overeen met jouw situatie.


 
**Je kunt op elk gewenst moment je toestemming intrekken door een e-mail te sturen naar info.be@sto.com.