Vraag je vrijblijvende offerte
Bezoek een StoShop
Stuur de brochure gevelverf op
Stuur de onderhoudsbrochure op

Je gevel verven?
Vertrouw op een Sto-vakman!

Offerte aanvragen
Bezoek StoShop
Gevelverf­brochure
Onderhouds­brochure

Met een frisse laag verf laat je je gevels weer stralen. Let wel op, voor een goed resultaat heb je niet alleen de juiste producten nodig, maar moet je ook de juiste aanpak hanteren. Niet evident, daarom schakel je best een Sto-vakman in. Een Sto-vakman gaat aan de slag met de juiste kwalitatieve producten van Sto en realiseert precies het effect dat jij voor ogen hebt. Bovendien ben je zeker dat het resultaat jaren mooi blijft. Ontdek alle redenen om voor een Sto-vakman te kiezen.

Zelf je gevels verven? Niet evident!

Je gevels verven, dat kan je toch ook zelf? Klopt, maar er komt wel veel bij kijken. Je gevels moeten bestand zijn tegen de weersomstandigheden, bovendien zijn schilderwerken buiten doorgaans complexer dan binnen. Ga je zelf je gevels verven, dan moet je de dus juiste aanpak kennen en op zoek gaan naar geschikte producten en materialen. Daar hoort onder meer het huren van een stelling bij. Ook je veiligheid is een aandachtspunt. Je merkt het, er zijn heel wat zaken rekening mee te houden. Maar het kan ook anders.

Met een Sto-vakman ben je zeker

Kies je voor een Sto-vakman, dan profiteer je van zijn jarenlange ervaring en vakkennis. Het resultaat is altijd top, bovendien hoef je je geen zorgen te maken over de juiste producten. Benieuwd? Neem contact op met een Sto-vakman in je buurt voor gratis advies en een vrijblijvende offerte.

Neem contact op

Waarom kiezen voor een Sto-vakman?

Kiezen voor een Sto-vakman in je buurt is kiezen voor zekerheid. Dit zijn jouw voordelen als je een Sto-vakman inhuurt:

  1. Advies op maat van jouw project: Een Sto-vakman luistert naar je wensen en geeft professioneel advies over de juiste duurzame oplossing.
  2. Tal van mogelijkheden: Je kiest uit meer dan 800 kleurtinten. Graag een speciale, decoratieve schildertechniek? Ook dat kan!
  3. Een kwalitatieve oplossing: Een Sto-vakman gaat aan de slag met kwalitatieve producten van Sto die geschikt zijn voor jouw gevel.
  4. Vakmanschap: Elke Sto-vakman is een ervaren professional met kennis van zaken. Hij werkt dag in dag uit met de producten van Sto.
  5. Een vlot en veilig verloop: Je kan rekenen op een juiste, vakkundige en veilige uitvoering van de schilderwerken.
  6. Een topresultaat: Je bent zeker van een foutloos resultaat en de look die je voor ogen had.
  7. Beschermde gevels: Je gevel is beter beschermd tegen regen, zon en vervuiling.
  8. Een verlaagd btw-tarief (6%): Bij renovatie profiteer je van een verlaagd btw-tarief, in lijn met de regels vanuit de federale overheid. Voor een woning ouder dan 10 jaar betaal je maar 6% btw op schilderwerk.
  9. Een zorgeloos traject: Een Sto-vakman zorgt voor de juiste producten en materialen, volgt je project op van a tot z, waakt over kwaliteit en houdt de deadline in de gaten.
  10. Orde en netheid: Een Sto-vakman engageert zich om netjes en ordelijk te werken. Iedere werf wordt tot in de puntjes opgeruimd.

Ook profiteren van een zorgeloos traject en een perfect verfresultaat? Neem dan contact op met een Sto-vakman in je buurt. Hij vertelt je graag meer over de mogelijkheden en het kostenplaatje. Toch liever zelf aan de slag? Bezoek dan een StoShop voor materiaal en advies.