Vraag je vrijblijvende offerte
Bezoek een StoShop
Stuur de brochure gevelverf op
Stuur de onderhoudsbrochure op
Offerte aanvragen
Bezoek StoShop
Gevelverf­brochure
Onderhouds­brochure

Je gevel kaleien: ga voor een karaktervolle gevel zonder onderhoud

Wil je je gevels een karaktervolle uitstraling geven? Dan is het kaleien met dunne kalkpleister de ideale oplossing. Deze techniek zorgt voor een rustieke en authentieke look, terwijl het kleine imperfecties in de gevel verbergt. Niet verwonderlijk dat deze populaire gevelafwerking een blijver is! Als je kiest voor de kaleipleister van Sto met zelfreinigend effect, blijven je gekaleide gevels extra lang mooi. Ontdek de mogelijkheden en leer hoe je een perfect resultaat krijgt.  

Kaleien voor karaktervolle gevels

Wat houdt kaleien precies in? Bij het kaleien van een gevel wordt dunne kalkpleister met een blokkwast aangebracht op de bakstenen. Het resultaat is een natuurlijke uitstraling die perfect past bij elke soort woning, of die nu een traditioneel klassieke, moderne of landelijke stijl heeft. Met het kaleisysteem van Sto zijn er eindeloze mogelijkheden, zowel functioneel als decoratief. Ontdek het kaleisysteem van Sto en leer wat het voor jouw gevel kan betekenen.

Ga voor gekaleide gevels zonder onderhoud

Wat dacht je van een mooie gevel die zichzelf schoonhoudt? Met de StoLotusan® MP kaleipleister van Sto is dit mogelijk. Deze kalei-afwerking voor gevels heeft Lotus-Effect® Technology, waardoor de gevel een authentieke uitstraling krijgt en tegelijkertijd een zelfreinigend effect heeft. Resultaat: je gekaleide gevel blijft beschermd en jarenlang vrij van vuil en aanslag. Bovendien profiteer je van een terugkerende besparing op gevelonderhoud. 

Ook genieten van het gemak van onderhoudsvrije gekaleide gevels? Laat je adviseren door een Sto-vakman in je buurt.

Hoe werkt de onderhoudsvrije kalei-afwerking van Sto?

De kaleipleister StoLotusan® MP van Sto heeft Lotus-Effect® Technology. Deze baanbrekende technologie werkt op dezelfde manier als een lotusblad. Door een waterafstotend oppervlak en een speciale microstructuur kunnen vuildeeltjes zich niet goed hechten aan het oppervlak. Wanneer er een regenbui komt, rollen de waterdruppels over het oppervlak en nemen ze de vuildeeltjes moeiteloos mee. Dankzij de Lotus-Effect®-Technologie verkrijg je dus een zelfreinigend oppervlak. Langdurige netheid en esthetiek gegarandeerd.

Zelfreinigend kaleisysteem StoLotusan® MP

Het zelfreinigend kaleisysteem StoLotusan® MP zorgt voor gekaleide gevels die lange tijd proper en netjes blijven, maar ook aan gebruiksvriendelijkheid is gedacht. Dit kant-en-klaar hoogwaardig siliconenhars product is gemakkelijk te verwerken en een plezier om mee aan de slag te gaan. Is deze kaleipleister ook geschikt voor jouw gevel? Vraag raad aan een expert.

Gevel kaleien? Schakel een Sto-vakman in!

Wat is de beste keuze voor jouw project: zelf je gevel kaleien, of een vakman inschakelen? Denk eraan: een gevel kaleien of verven is een stuk complexer dan het schilderen van een binnenmuur. Je hebt de juiste producten en materialen (waaronder een stelling) nodig, moet veiligheidsmaatregelen nemen en het werk op de juiste manier voorbereiden én uitvoeren.

Zelf je gevels kaleien met een goed resultaat is dus niet evident. Daarom laat je deze klus best over aan een Sto-vakman. Een Sto-vakman luistert naar je wensen, geeft professioneel advies en gebruikt de juiste Sto-producten die speciaal zijn afgestemd op jouw situatie. Op die manier bereikt hij precies het gewenste effect. Bovendien kan je erop vertrouwen dat het resultaat jarenlang mooi blijft. Ontdek meer redenen om voor een Sto-vakman te kiezen.

Vraag hier je gratis offerte met advies.

Toch zelf aan de slag? Bezoek een StoShop.

Je wil liever zelf je gevel verven of kaleien? Maak dan zeker een afspraak voor een bezoek aan een StoShop (Asse, Gent of Luik). Ervaren verfexperts staan er voor je klaar om je te helpen bij het kiezen van de ideale gevelverf voor jouw specifieke gevels. Ze geven bovendien handige tips voor een geslaagd verfresultaat. Na je bezoek aan de StoShop loop je goed geïnformeerd naar buiten, met het juiste materiaal voor jouw verfklus. Ontdek hier de adressen en maak een afspraak via telefoon of e-mail.

Ontdek het volledige gamma gevelverven van Sto

Een nieuwe verflaag levert een frisse look op én beschermt je gevels voor lange tijd. Met de hoogwaardige gevelverven van Sto zit je goed, want deze kwaliteitsverven werden ontwikkeld met het oog op een duurzaam resultaat. Ontdek zeker onze intelligente gevelverf, want daarmee profiteer je van speciale voordelen.

Ook profiteren van een zorgeloos traject en een perfect verfresultaat? Neem dan contact op met een Sto-vakman in je buurt. Die vertelt je graag meer over de mogelijkheden en het kostenplaatje. Toch liever zelf aan de slag? Maak dan een afspraak voor een bezoek aan een StoShop voor de juiste producten met advies.